Tilmelding
Ring eller sms på
24 21 32 65

Trailer kørekort til personbil B/E

Vi opretter løbende hold. Ring eller skriv for mere info.
 

Kategori B/E (Trailer)

Opstart se tilmelding.
 

Reglerne for trailerkørekort

Pr. 19/1-2013 træder de nye regler omkring trailerkørekort i kraft, hvilket betyder muligheden for at udvide B-kørekortet til et B+-trailerkørekort, hvor man må føre vogntog med en totalvægt på op til 4.250 kg. Det gælder, uanset at anhængerens totalvægt overstiger de 750 kg, som hidtil har været grænsen.
 
Desuden er undervisningen og prisen for at kunne erhverve B+-kortet den samme, som når du skal erhverve B/E-trailerkørekortet, der er anerkendt alle steder.
 

Vælg B/E-trailerkørekort

Den eneste forskel på B/E og B+ er, at man til køretimerne og køreprøven til trailerkørekortet (B/E) skal køre med et tungere vogntog, og at man med B/E-trailerkortet må føre meget tungere vogntog.
 
Derfor vil jeg fortsat undervise efter det rigtige trailerkørekort (B/E), som giver ret til at føre vogntog op til 7.000 kg. Andet giver simpelthen ikke mening.
 

Kørekort B eller B/E?

Med de nye regler pr. 19/1-2013 er der også kommet nye regler for, hvornår du skal bruge et trailerkørekort i stedet for et almindeligt B-kørekort.
Her er det faktisk blevet meget simpelt. Du må med et B-kørekort fremover køre med en anhænger med en totalvægt på op til 750 kg. Har man taget kørekort til bil før januar 2009 gælder reglen om + 50 kg kun i Danmark.  Altså, har traileren en samlet totalvægt på mere end 750 kg, må bilens og anhængerens samlede totalvægt ikke overstige 3.500 kg.
 
Med en samlet totalvægt mellem 3.500 kg og 4.250 kg er B+-trailerkortet tilstrækkeligt, men er vægten 4.251 kg eller derover, skal der et B/E-trailerkørekort til. 
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 24 21 32 65, eller via formularen herunder:

Kontaktperson: *
Adresse:  
Postnummer:  
By:  
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Køreklar Nu | Bistrupvej 70 | 3460 Birkerød | Tlf.: 24 21 32 65 | info@koreklarnu.dk